Transformational Cupping

Welkom bij onze exclusieve behandeling: Transformational Cupping. Deze unieke therapie combineert eeuwenoude technieken met moderne inzichten om je welzijn te bevorderen, je energie te herstellen en je lichaam te helpen ontspannen.

€75,00 (60 min)
€90,00 (90 min)

Wat is Transformational Cupping?

Transformational Cupping is een vernieuwende vorm van cupping-therapie die niet alleen gericht is op fysieke ontspanning, maar ook op diepgaande emotionele en energetische transformatie.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat we hiermee de huid vacuüm trekken en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als zeker ook de diepe) lostrekken en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los en alles wordt weer doorbloed en gevoed en alle onnodige ballast kan nu afgevoerd worden. Het verminderen van stress en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van transformational cupping zijn talrijk:

Voor Wie is Transformational Cupping Geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een holistische aanpak om zowel fysieke als emotionele gezondheid te bevorderen. Of je nu last hebt van chronische pijn, stress of simpelweg behoefte hebt aan diepe ontspanning, Transformational Cupping kan een waardevolle aanvulling zijn op je welzijn regime.

Boek Nu je Sessies

Klaar om de kracht van Transformational Cupping te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op om je afspraak te maken. Laat ons je begeleiden naar een staat van welzijn waar lichaam, geest en ziel in perfecte harmonie zijn.

Hoe kan ik je helpen?

Wil je meer informatie of een behandeling boeken? Twijfel niet en neem contact op. Ik vertel je graag meer.